Diplome și Certificate de excelență ARTELECTRO este recunoscut în mod constant, an de an, pentru eforturile lor în promovarea produselor Siemens ARTELECTRO Recunoașterea în afaceri, în special a pieței materialelor și echipamentelor electrice (Locul I - TOP AFACERI ROMANIA) BUSSMANN by Eaton
ARTELECTRO este importator direct și distribuitor autorizat în România, pentru produsele Bussmann by Eaton
SIEMENS - Soluții industriale de cântărire ARTELECTRO oferă soluții de cântărire continuă pentru cântar (benzi transportoare), atât pentru instalații fixe, cât și mobile, cu unghi de înclinare fix sau variabil

Politica de confidentialitate (GDPR)

Cine suntem si cum ne puteti contacta

SC ARTELECTRO SRL, persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social in Judetul Constanta, Localitatea Constanta, Blvd Aurel Vlaicu nr125, cu numarul de ordine in Registrul Comertului J13/2546/2002 si Cod fiscal RO15045965. Ne identificam ca operator atunci cand prelucram datele tale cu caracter personal.
Pentru o mai buna comunicare si transparenta referitor la datele tale personale, conform Art. 13.1(a), te incurajam sa ne contactezi la adresa de e-mail dpo@artelectro.ro sau prin posta la adresa: Constanta, Blvd. Aurel Vlaicu nr. 125 precizand: In atentia Artelectro despre protectia datelor.

Definitii Specifice GDPR

– “Operator” – persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentia sau alt organism care stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
– “date cu caracter personal” – orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila
– persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, prin elemente specifice cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare,
identificator online, identitate fizica, fiziologica, genetica, psihica,economica,culturala sau sociala
– “prelucrare” – operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea,
structurarea, stocarea, modificarea, adaptarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea, stergerea sau distrugerea, alinierea sau restrictionarea.
– “restrictionarea prelucrarii” – marcarea datelor cu caracter personal cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora.
– “sistem de evidenta a datelor” – orice set structurat de date cu caracter personal accesibil conform unor criterii specifice.
– “parte terta” – persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism exceptand persoana vizata, operatorul care sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei imputernicite de operat sunt autorizate sa prelucreze datele cu caracter personal.
– “destinatar” – persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism caruia ii sunt divulgate datele cu caracter personal. Autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anchete in desfasurare
sau nu , in conformitate cu dreptul UE sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari.
– “consimtamant” – orice manifestare, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta , printr-o actiune sau declaratie, ca datele cu caracter personal al persoanei respective sa poata fi prelucrate.

Ce date cu caracter personal colectam, cu cine le partajam si scopul colectarii

Artelectro colecteaza datele tale in momentul in care accesezi site-ul.

In mod automat vom inregistra informatii de la dispozitivul respectiv browser-ul tau, inclusiv adresa IP, software-ul si atributele hardware, precum si pagina solicitata.

Informatii colectate automat:

 • Informatii despre web browserul pe care-l folositi
 • Sistemul de operare
 • informatii referitoare la telefonul mobil sau tableta utilizata (ex: brandul, modelul, sistemul de operare etc)
 • Adresa IP
 • ISP (Internet Service Provider)
 • Locatia geografica
 • Data vizitei si durata

Nu partajam datele colectate cu nici o alta parte terta.

Scopul colectarii este pentru a imbunatati experienta utilizatorului pe site-ul nostru.

Cum si cat sunt stocate datele si cine le poate accesa

Datele tale de identificare se pastreaza pentru o perioada nedeterminata.

Datele tale vor fi prelucrate si stocate in conformitate cu prevederile legale.

Noi nu vindem, nu negociem sau transferam catre parti terte informatiile tale personale identificabile.
Acest lucru nu include partile terte de incredere, care ne asista in operarea site-ului nostru sau in conducerea afacerii,
atata timp cat partile sunt de acord sa pastreze confidentialitatea acestor informatii

Acest site nu este destinat comertului on-line

Drepturi asupra datelor tale personale prelucrate de operator

 • dreptul la acces si informare
 • dreptul la editare a datelor
 • dreptul la stergerea datelor conform cu legile in vigoare
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • dreptul la portabilitatea datelor
 • dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere (www.dataprotection.ro)

Ne puteti cere sa stergem datele tale de identificare prin care sunteti identificat pe site-ul nostru printr-o cerere la adresa de email dpo@artelectro.ro .

Opozitia la prelucrarea datelor

Acest drept de opozitie poate fi exclus in anumite cazuri prevazute de lege (prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala)