Diplome și Certificate de excelență ARTELECTRO este recunoscut în mod constant, an de an, pentru eforturile lor în promovarea produselor Siemens ARTELECTRO Recunoașterea în afaceri, în special a pieței materialelor și echipamentelor electrice (Locul I - TOP AFACERI ROMANIA) BUSSMANN by Eaton
ARTELECTRO este importator direct și distribuitor autorizat în România, pentru produsele Bussmann by Eaton
SIEMENS - Soluții industriale de cântărire ARTELECTRO oferă soluții de cântărire continuă pentru cântar (benzi transportoare), atât pentru instalații fixe, cât și mobile, cu unghi de înclinare fix sau variabil

Cine suntem

ARTELECTRO SRL, cu sediul in Constanta, este o companie romana cu capital integral privat, care are ca obiect principal de activitate: comercializarea de materiale si echipamente electrice,  precum si produse din domeniul actionarilor si automatizarilor industriale, oferind solutii personalizate care sa satisfaca dorintele celor mai pretentiosi clienti.

Activitatea noastra, specifica domeniilor mai sus mentionate, poate fi rezumata in:

  • furnizare de echipamente
  • consultanta tehnica de specialitate
  • garantie si post garantie

Principalul nostru atu sunt angajatii. O echipa tanara si motivata, de profesionisti, este gata sa raspunda oricarei provocari. Personalul nostru participa periodic la cursuri de specializare pentru a folosi cele mai noi si performante produse.

ARTELECTRO are reprezentate in portofoliul propriu toate categoriile de clienti:

  • instalatori – firme specializate in realizarea instalatiilor electrice (domeniul constructiilor civile si industriale, automatizarilor si actionarilor electrice)
  • parteneri – Distribuitori, respectiv Magazine – specializate pe comertul cu materiale electrice
  • utilizatori finali