• Siemens Solution Partner

  ARTELECTRO devine, incepand cu 2012, partener Siemens pentru solutii de actionare electrica cu turatie variabila, de joasa tensiune – in calitate de SIEMENS SOLUTION PARTNER – cea mai inalta treapta de colaborare intre SIEMENS AG Germania si o companie externa independenta (partenera).

 • DIPLOME DE EXCELENTA – MERIT

  ARTELECTRO recunoscut constant, an de an, pentru eforturile depuse in promovarea produselor Siemens.

  Diplome
 • Artelectro

  Recunoasterea in mediul de afaceri, specific comercializarii materialelor si echipamentelor electrice (loc 1 Top Afaceri Romania)

  Sartelectro13032608390-page-001_resize
 • BUSSMANN by Eaton

  ARTELECTRO este importator direct si distribuitor autorizat
  pentru Romania pentru produsele Bussmann by Eaton

 • SIEMENS – solutii industriale de cantarire

  ARTELECTRO ofera solutii de cantarire continua pentru conveioare cu banda de cauciuc, atat fixe, cat si mobile, cu unghi de inclinare fix sau variabil

  SolutiiCantarire

Bine ati venit la ARTELECTRO!

ARTELECTRO este o societate specializata in comercializarea si distributia materialelor si ehipamentelor pentru instalatii electrice, venind in sprijinul realizarii obiectivelor dvs. cu o oferta completa la un raport pret/calitate foarte bun.

ARTELECTRO si-a consolidat pozitia pe piata companiilor de distributie de materiale electrice, devenind unul din furnizorii tradiţionali, atat din zona Dobrogei, cat si din tara in general, având la bază competenta tehnica specifica, coroborata cu fiabilitatea si calitatea excepţională a produselor comercializate, precum şi preţurile competitive.